Myynnissä
Vie kotisivullePalvelut Myynnissä Uutisia Sisällys

 

 

 Kiinteistöt
Asunto-osakkeet
Muut myytävät

Toimeksiantajillemme on toisinaan edullisempaa myydä myyntiin tulevaa omaisuuttaan meidän välityksellämme. Esimerkiksi kuolinpesien tekemissä kaupoissa on usein olennaista, että myyntisopimus tehdään oikeudellisesti pitävällä tavalla. Perintöoikeutta hallitsemattoman on toisinaan vaikea ymmärtää, ketkä kaikki ovat kaupassa osallisina ja millä perusteella. Kuolinpesien tekemien myyntisopimusten laatiminen on tästä syystä lakimiesten erikoisalaa.

Käytämme tarvittaessa kiinteistönvälittäjiä tai muita asiantuntijoita kohteen arvioinnissa ennen myyntiä. Näin kaupat tulee tehtyä kaikilta osiltaan turvallisesti ja päämiestemme etujen mukaisesti. Vaikeammin ja nopeasti myytävät kohteet ohjaamme suoraan erikoistuneille välittäjille. Tällöinkin huolehdimme siitä, että kauppa tehdään oikeudellisesti virheettömästi.

Välittämämme omaisuuden ostajat voivat olla hekin turvallisin mielin. Heidän ei tarvitse tuskailla virheellisten kauppojen aiheuttamien lainhuudatusongelmien tai holhousoikeudellisilla perusteilla mitättömien kauppojen kanssa.

Välittämämme omaisuus on pääosin:

  • kiinteistöjä;
  • asunto-osakkeita; ja
  • kuolinpesien koti-irtaimistoa.